Het is belangrijk dat het goed gaat met jou en de baby. Daarom krijg je regelmatig controles van je zorgverlener in een verloskundigenpraktijk of ziekenhuis. De zorgverlener controleert of je baby zich goed ontwikkelt. En ook hoe het met jou gaat, lichamelijk én psychisch. Op beide gebieden verandert er in deze periode namelijk veel. 

 

Vragenlijst invullen

Je zorgverlener heeft je gevraagd een vragenlijst in te vullen: de Mind2Care vragenlijst. Deze vragenlijst is gemaakt om tijdens je zwangerschap nog beter te kijken hoe het met je gaat. Dit is belangrijk voor een goede start voor jou samen met je kindje. 

 

Advies

Na het invullen van de vragenlijst verschijnt er een melding. Dit kan een advies zijn voor aanvullende zorg. Is er geen advies nodig, dan verschijnt dat ook in beeld. Krijg je een advies? Dan kun je dit printen en bespreken tijdens je eerstvolgende controle bij de zorgverlener. 

 

Bespreken met zorgverlener

De zorgverlener krijgt jouw adviezen ook. Samen bespreken jullie deze. Als het nodig is én als jij dat wilt, krijg je extra zorg of begeleiding tijdens je zwangerschap. 

 

Wat gebeurt er met jouw gegevens?

De zorgverlener heeft een medisch beroepsgeheim. Zij of hij mag jouw gegevens zonder toestemming van jou met niemand delen. 

 

Inloggen

Wil je de vragenlijst invullen? Log dan hieronder in. 

1. Vul eerst de cijfercode in die je gekregen hebt van je zorgverlener.

2. Vul daarna de regio en de verloskundigenpraktijk of het ziekenhuis in waar je onder controle bent. 

3. Klik daarna op 'inloggen' om de vragenlijst te starten. 

Let op: de cijfercode is 7 dagen geldig. Als je later wilt inloggen, dan moet je een nieuwe cijfercode aanvragen bij je zorgverlener. 
Filmpje met uitleg

Door hier te klikken open je een kort filmpje met uitleg over de vragenlijst en Mind2care.

Eenvoudige uitleg

Klik hier voor eenvoudige uitleg over de vragenlijst.

 

Cijfercode vergeten

Is je cijfercode niet meer geldig of ben je deze vergeten? Neem dan contact op met je zorgverlener (verloskundigenpraktijk of ziekenhuis). Zij kunnen je een nieuwe cijfercode geven.

Veelgestelde vragen

Kijk hier voor een overzicht voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met info@mind2care.nl.

 

Aanvullende informatie

Wil je meer weten over zwangerschap en psychiatrie? Neem dan een kijkje op de website van het Landelijk Kenniscentrum Psychiatrie en Zwangerschap (LKPZ).