Het is belangrijk dat het goed gaat met jou en de baby. Daarom krijg je regelmatig controles van je zorgverlener in een verloskundigenpraktijk of ziekenhuis. De zorgverlener controleert of je baby zich goed ontwikkelt. En ook hoe het met jou gaat, lichamelijk én psychisch. Op beide gebieden verandert er in deze periode namelijk veel. 

 

Vragenlijst invullen

Je zorgverlener heeft je gevraagd een vragenlijst in te vullen: de Mind2Care vragenlijst. Deze vragenlijst is gemaakt om tijdens je zwangerschap nog beter te kijken hoe het met je gaat. Dit is belangrijk voor een goede start voor jou samen met je kindje. 

 

Advies

Na het invullen van de vragenlijst verschijnt er een melding. Dit kan een advies zijn voor aanvullende zorg. Is er geen advies nodig, dan verschijnt dat ook in beeld. Krijg je een advies? Dan kun je dit printen en bespreken tijdens je eerstvolgende controle bij de zorgverlener. 

 

Bespreken met zorgverlener

De zorgverlener krijgt jouw adviezen ook. Samen bespreken jullie deze. Als het nodig is én als jij dat wilt, krijg je extra zorg of begeleiding tijdens je zwangerschap. 

 

Wat gebeurt er met jouw gegevens?

De zorgverlener heeft een medisch beroepsgeheim. Zij of hij mag jouw gegevens zonder toestemming van jou met niemand delen. 

 

Inloggen

Wil je de vragenlijst invullen? Log dan hieronder in. 

1. Vul eerst de cijfercode in die je gekregen hebt van je zorgverlener.

2. Vul daarna de regio en de verloskundigenpraktijk of het ziekenhuis in waar je onder controle bent. 

3. Klik daarna op 'inloggen' om de vragenlijst te starten. 

Let op: de cijfercode is 7 dagen geldig. Als je later wilt inloggen, dan moet je een nieuwe cijfercode aanvragen bij je zorgverlener. 
Short movie

Click here to open the short movie with information on the Mind2Care questionnaire.

Short explanation

Click here to open a simple summary of information on the Mind2Care questionnaire

Number code expired

Has your number code been expired or lost? Ask you caregiver (midwifery practice or hospital) for a new code.

Frequently asked questions

Click here for an overview of frequently asked questions. Does this not include your question? Please send an email to info@mind2care.nl

Additional information

Do you want to get more information about pregnancy and psychiatry? Visit the website of the National Center of Knowlegde of Psychiatry and Pregnancy (LKPZ).